01 Mei 2009

EXAM dah makin dekat tok...!!

Semester 3 tok pun dah makin menjengah ke penghujungnya..tradisi setiap habis semester mesti ada exam nak?? Khas buat pelatih SMP Ambilan Jan 2008, be prepared~!! Paper WAJ3106 Hubungan Etnik akan diadakan pada 6 Mei 2009 (Rabu) pada pukul 2.00 petang. Exam tok selama 1 jam 30 minit. Baca jak, blaja mena2, walaupun subjek tok bukanlah subjek major tapi buat dengan best..markah nya juak mempengaruhi pointer ujung sem..INGAT tu..

Eh lupak tek..tempat peperiksaan kat DEWAN SRI SAMARAHAN !!~~ ada aircon dah..sik panas gik..huhu..


Gambar tok khas untuk pembakar semangat..Ujian akhir semester maybe sekitar minggu ke 3 MEI.SO, genggamlah usaha dan buat yang terbaik...


megakirana2009

Buletin Bola Tampar...

Sepanjang minggu tok tek dah start dah pertandingan bola tampar antara blok asrama lelaki IPGMKTAR..huh! memang menggamatkan..semua cdak hebat2 dalam game tok. Boleh diasah bakat pakei wakil institut bah..sik lelah gik men pilih2 eh..Then, rami juak lah team yang dihantar..antara nama2 faymes dalam pertandingan tok adalah;

  • IRON LADIES
  • BULU KEDEK
  • CARPE DIEM
  • SINTAK SEPUT
  • dll

Cdak tok nang berik komitmen yang tinggi dalam permainan. Paling menarik perhatian saya sepanjang perlawanan ini berlangsung adalah persaingan antara IRON LADIES vs BULU KEDEK..hebatttt,lucuuu,psikooo,serammm,nebesss..banyak gik gambaran boleh diperkatakan.

SELASA (5 MEI 2009) adalah penutupan perlawanan tok..Venue kat GIMNASIUM IPGMKTAR..maybe dirasmikan oleh KJ HEP kot..hadiah pun best giler..besar ada jak hamper..kenyang makan!! bukan setakat hamper..PIALA PUSINGAN ada juak..medals...CHAYOK!! guyss..mash ada gik perlawanan..sama2 kita sokong.

megakirana2009